Appi, kassid

Ühesõnaga, kui te veel aru pole saanud, siis ma olen üks batshit catshit crazy kassimamma. Ainus probleem? Mul on ainult üks kass.

Ta on väga nunnu, eks, aga teda on ainult üks ja ma tahaks nagu .. vähemalt kolme, või viit? Kümmet? Nagu ilma naljata, ma arvan, et see on mingi vaimne probleem natuke, et kuna ma lapsi ei soovi, siis ma asendan nende rolli kassiga. Ideaalis kassiDEga.

A et miks mul siis on ainult üks kass?

  1. Luna on NIIIIIIIIIIIIIIIIII arglik kass, et ma kardan siia kedagi tuua.
  2. Ja veel rohkem – sest mu abikaasa ei luba mul rohkem kasse juurde võtta.

Ma konkreetselt unistan sellest, et leian auto alt mingi kodutu kassi, kellel pole kiipi ja siis meil ei jää muud üle kui ta kodustada. Nagu pliiiis issand jumal, kui sa vähegi olemas oled, siis juhata mind mingi kassini, kes vajab mind sama palju nagu mina teda.

Varem oli meil T-ga diil, et kui üks meist sussid liiga vara püsti viskab, siis teine võib end ära tappa. Aga mõni päev tagasi ma teatasin talle, et kui ta peaks ee.. ära .. surema .. siis ma siiski ei tapa end ära, vaid võtan lõpuks kümme kassi, vb 11. Ja ta ütles, et see on tõepoolest väga hea idee, tõepoolest.

Enivei, eelmine kuu oli mu telefoniarve peaaegu 100 euri, sest ma tegin lõpuks endale isikliku lepingu (viimne aeg), et keegi mu telefoninumbrit ei teaks, kes teadma ei pea ja ma avastasin, et igast Pesaleidjatel ja asjadel on annetusnumbrid, nii et mingi 10 sekundiga saan ma ilma igasuguse vaevata kassidele raha saata. Halleluuja. Ok, varasemast on mul ka püsiannetused juba paar aastat olnud, aga nüüd – näen kurba kassi, valin mingi lühikese numbri, mõni sekund ja kiisudel on raha. Jee. Super ratsionaalne see pole, aga noh, pohh, neil on seda rohkem vaja kui mul. Ma ei saa ise praegu niikuinii süüa ega eriti juua ega miskit, sest mul on kas mandipõletik või kõrvapõletik või mõlemad korraga, seega mul valutab kõri, üks mandel, pooled hambad, põsk, pool lõualuud ja aeg-ajalt üks silmakoobas.

Nii et jah, elagu kassid ja tooge mulle uksetaha korv kassipoegadega.

Issand, mega lamp, aga mulle meenus praegu, kuidas mu ülinormaalsed lapsevanemad rääkisid 7-aastasele minule kasside merekoolist, sest meie emane kass oli just mõne kuu eest poeginud ja meil olid veel kassipojad. Ja ma mäletan niiiii hästi, et ma panin enda pika roosa talvemantli selga, toppisin kaks või kolm kassipoega endale jope alla põue ja läksin mingi hullu lume ja pakasega ukselt-uksele kopsima ja kassipoegi pakkuma inimestele. Kusjuures, kui ma ei eksi, siis ma sain kõigist lahti ka. Igatahes, fun times.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: