Oh Murphy, mu Murphy

Meil on paar kuud üks häda teise otsa olnud, nii et kui ma täna külmast vannist (sest sooja vett sealt enam ei tule) välja astusin ja nägin, et kogu vann ujub, siis ma ei olnud enam üldse üllatunud. Selle asemel hakkasin ma naerma, sest noh, expected. Meil lõi mingi pool tundi enne seda lambist elektri välja ja see põletas vannitoas ühe valgusti ka läbi, aga need asjad pole omavahel kuidagi seotud, nii uskumatu kui see ka poleks, sest eelmine vanniskäik oli ka külm, aga siis jäi põrand kuivaks, mitte ei olnud kaetud umbes 30 liitri veega nagu täna.

Khm, jah. Me paneme kohe oma auto müüki, aga enne seda käib ta järgmine nädal kerehoolduses, sest keegi suutis veel napilt enne müüki parkida auto nii hästi, et tõmbas esistange veits lahti … oeeeh. Igatahes, varsti on üks Saab müügis. Ja siis me olime nagu – jee, jälle veits lisaraha hoiukontol juures.

Aga krt, nüüd on vaja meil leida keegi, kes 1) utileeriks meie praeguse vanni, 2) paigaldaks uue vanni JA haisuluku, sest need vennad, kes suts üle 3a tagasi meie praeguse vanni paigaldasid, seda ei teinud, seega on meil regulaarselt sealt räiget raipehaisu immitsenud. Ma kaalun lisaks otse mingi ettevõtte poole pöördumisele hange.ee kasutamist, nii et kui kellelgi kogemusi on, siis jagage neid PALUN lahkelt.

Üldse, mul pole selle pasa jaoks mingit mahti, sest kooli peale kulub lihtsalt niiiiiiiii palju energiat ja aega, et ma pean õppima kas iga päev mõõduka arvu tunde (ehk alla 10) või E-R 10+ tundi, sest mul oli vaja kokku rabada 39 EAP’d, see aga tähendab ka kolme enama aine jagu pingutamist ja ajakulu. Oeh, oeh. Mul said uued prillid valmis ja ma ei viitsi isegi neile järgi minna, aga ok, ma ikka püüan homme peale kooli ära käia, sest noh, tore oleks näha, eksole.

Ja nagu … how the kuradi perse üks inimene üldse vanni valib, ah?? Meie praegune vann maksis 1500€ (vaatasin praegu, et nüüd see maksab üldse üle kahe tonni, welp, andke kuuli), see on igasuguse tiluliluga massaaži-/mullivann: raadio, erinevad valgusrežiimid, yada yada.

Uue vanni osas plaanin ma minna vastupidist teed – tavaline vann, ilma igasuguste mõttetute lisadeta, peaasi, et saaks veega täita ja vett välja lasta. Aga see ei ahenda valikuvõimalusi sugugi, pigem vastupidi. Balteco tavavannid maksavad koos segisti(te)ga kuskil 1000€ või veidi rohkem, samas on Bauhofis vanne, mis maksavad mingi kaks sotti või vähem. A kas need kahesotised vannid on sellised, et vahetad nagu sokke? Ja kas Balteco lisab oma vannide koostisesse mingit armu- ja rahaõnne eliksiiri? Ühesõnaga, persses asi, noh. Ülikoolis oleks ikka sada korda kergem käia, kui ma ei peaks elama täiskasvanuelu ja saaks toituda näiteks kiirnuudlitest, sest ajal, mil ma peaks õppima närvisüsteemi ehitust ja talitlust, pean ma oma pead hoopis sellega vaevama, et 1) mis vann, 2) kes paigaldab, 3) mis vanaga teha, jne. Ja see ajab mind faking hullllllllllllllluks, in case te aru ei saanud.

A ja muide – eelmist vanni valides guugeldasin ma täiega, et mullivann vs tavaline. Konkreetselt 99% inimesi ütlesid, et see on mõttetu raharaisk ja peale esimest paari kuud ei kasuta neid lisafunktsioone keegi. Mida tegin mina, keskmine sileaju? Ofc valisin mullivanni, sest ei-ei, ma kasutan seda täiega mullivannina. Noh, ee, ei 🙂 Ei kasuta 🙂 Vabandust, kasutaNUD, sest nüüd on see krdi vann nkn katki, noh.

Ja nüüd guugeldades avastasin ma, et vanni ja segisti tuleb osta eraldi, eks, aga meil pole prg segisti seinas, vaid vanni küljes – nii et kas uute segistite jaoks on vaja sein maha ka lammutada v? Appi, andke kuuli x2.

Ma ei tea. Lihtsalt andke kuuli x3, andke armu ja ostke varsti mu auto ära.

I’m out.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: