Oi, suured uudised

 Ei ole tegelt. Luna sai uue kraapimispuu. Suht veider, et neid nii kutsutakse. Mõni on 2 meetrit kõrge, viie pesaga ja kümne rippuva mänguasjaga – pigem nagu pesapuu, mida saab kraapida. No ühe sellise, aga märksa tagasihoidlikuma, meil magamistuppa suurem kui meetrine ei mahtunud, 1.6m pikk on tal elutoas olemas ka. Ja siis mingi hästi pisike, mille me ostsime, kui Luna oli täitsa beebi ja alles meie juurde tuli. 

Ärge sellest kaunist sisustusest välja tehke, meil on veel VIIMANE Nordli kummut jäänud lõpuni kokku panna, sellest see poolik kummut ja kast. 😀 Aga nende kokkupanemine on nii rets ja aeganõudev, et isegi see 1.5 viimast tundi tööd kuidagi üldse ei kutsu tegema. Lisaks on seal kapi peal padi – no kus ma neid üleliigseid patju hoidma peaks? Päriselt, meil pole ikka absoluuutselt piisavalt ruumi igasuguste kummaliste asjade hoiustamiseks.. nagu üleliigsed padjad. Kahe inimese ja kassi peale on vist lossi vaja, et mugavalt ära saaks mahtuda. 
Köögis, või noh, eee, elutoas, on tal muidu selline:
Eile jõudsid mu haigla jaoks tellitud sokid ja alukad ka kohale, jeee. Ja täna sain paki, kus olid t-särgid, mis ma ka haiglasse võtan, ehkki omajagu sai neid ka Pepcost varutud, siis ma TEAN, et ma hakkan seal 6x päevas süües retsilt higistama ja tahan kindlasti iga päev uut särki – see teeb miinimum 21 särki või pluusi. 

Ok, tegelt on suuri uudiseid ka. Ma sain täna haiglast kõne ja esmaspäeval, 8. veebruaril kell 10 võtavad nad mu vastu. Korrati üle, et külastusi ei toimu, välja ei saa, aga on mingi valvelaud, kuhu T saab mulle vajadusel asju tuua, mis siis minuni toimetatakse. Mis nagu .. okei .. ma võiks need valvelauast siis vähemalt isegi ta käest ära saada võtta, aga neil on õigus, ma ilmselt hüppaks talle kaela ja hakkaks seal kohapeal kohemaid rämedalt amelema. Nali. Me siiski abielus. Ma vana tanualune juba, varsti 24 kukub, eksole. 

Eelmine nädal ma käisin Anne ja Stiili intervjuu jaoks pildistamas ka fotograafiga. Nii õudne oli, täielik mugavustsoonist välja tulek mu jaoks. Pildistas A. Õnneleid. 

Söömise, seedimise ja enesetundega ei ole väga hästi jätkuvalt, aga ega ma sinna haiglasse ju lähekski, kui kõik oleks suurepärane ja võrratu. Nii et jah. Selline ootuspärane eluke. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s