appi, no võtke mind juba sinna ullumajja

 Kui ma nädal tagasi ambulatoorsel visiidil käisin, siis öeldi, et max 2 nädala pärast võetakse mind sisse, seega täna on täpselt selle ooteaja keskpaik. Ühest otsast on ootamisest kopp nii ees, peamised asjad kõik pakitud, jäänud vaid nipet-näpet (a la pikendusjuhe, telefon, läppar, klapid, raamatud, oma padi ja pleed jms). Teisalt .. ma tellisin endale alukaid, sokke ja särke + ühed retuusid juurde ja need võiks kohale jõuda hiljemalt kolmapäeval, ehk tahaks need enne kätte saada kui minek on, haha. Suht raske on endiselt leppida miinimum 3 nädalase kodust eemalolekuga ja nutt on kogu aeg kurgus, aga samas ma saan täiega aru, et ma vajan tõsiselt abi. Mul ei ole jamasti ainult söömisega, vaid ajukeemia on üldse sassi läinud, arvatavasti on ravimid lahjaks jäänud, olen ju 13 kuud juba ühe ja sama doosi peal olnud. Hästi palju suitsidaalseid mõtteid, süüa ei jaksa, voodist pmst ei tõuse, hea, kui juuksed ära kammin. Teadmine, et mind kohe ravi ootab, ühest otsast rahustab, aga teisalt annab justkui hoogu juurde nendele mõtetele. 

Nii vastik on see teadmatus, et ma ei tea, millal kõne tuleb. Homme? Järgmine nädal? Fuck knows, eksole. Rääkimata siis sellest, et ma ei tea, mis mind ees ootab või kui kaua mind haiglas tahetakse hoida. Kuidas see mu õpinguid mõjutab? Tegelt toimub ju õpe praegu kohapeal …. ja mul on see semester 40 EAP jagu päris raskeid aineid. Kuidas ma iseseisvalt toime tulen? Lisaks pean ma enne kuu lõppu veel ühe Java koolituse ära tegema, et tunnistus saada. Oeh. Hea ajastus sel kõigel. Tahaks lihtsalt voodis vedeleda ja vaikselt surra, mitte räigelt asju teha. Ega ma eriti õppimisvõimeline nagu ei ole ka. Pluss nagu ma tahaks cum laude lõpetada, mu praegune keskmine on 4,85. Selleks ma PEAN nominaalajaga lõpetama ja sel semestril mitte oma hinneteseisu tuksi keerama. Et ee jah, no pressure, ma\’am. 

Igatahes seal haiglas olles ma ilmselt väga blogimistujus pole, sest ma tean liiga hästi, kuidas uute ravimite katsetamine mulle alati mõjub: pigem väga kehvasti. Aga see-eest püüan võimalikult tihti Instagrami postitada, see nõuab sada korda vähem vaeva. Nii et kui teid huvitab elu kinnises osakonnas, siis ee jep https://www.instagram.com/getterjakass/ ikka veel. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s