appi, no miks ma ei ole normaaaaaalneeeeee

Täiesti perses, mul on tunne, et ma olen kaotanud viimsegi sideme normaalsusega ja oma kohusetundega pole ma kohtunud umbes viiskümmend aastat, kui teda näete, siis teretage minugi poolt. 

Ma ei saa aru, mis toimps, aga ma olen lihtsalt nii räige tuulepea, et okse tuleb kurku. Ei, tegelt, okse ei tule sellest kurku, okse on praegu kurgus selle hallitanud ja roiskunud toidu koristamisest, mis nädal aega ahjus seisis. Ei, ei tee nalja. Me oleme paar päeva juba köögis käind ja nuuskinud, et mis kuradi asi haiseb nagu mädanema läinud laip, aga alles täna mul koitis, et võiks ahjuukse ka avada ja nuuskida, et ega see rets lebra sealt ei tule. No muidugi tuli. Tra. Täiesti hull, mingi hunnik hallitanud köögivilju, roiskunud liha ja lihavedelikku hängis seal plaadi peal lihtsalt. Suurema koristamise tegi T, olgu jumal talle armuline, sest ma lihtsalt hoidsin rämedalt ropsi tagasi. Et siis jah. Olen ideaalne koduperenaine, ei midagi uut siin ilmas.

Nii, ooook, täna enne seda käisin autoga ülevaatusel. Täna oli viimane päev, mil ülevaatus kehtis, lampi tuli poole päeva peal meelde. Jõudsin sinna, ootasin järjekorras nagu kord ja kohus, siis öeldi, et astuge välja ja andke palun autopass. No aaaaaaaarvake ära, kus see kuradi registreerimistunnistus oli? Kodus. Duh. Ooook. Tegid kõik ära, tulin koju, hakkasin nagu idikas seda kuradi tunnistust otsima siis. See on alati ühe koha peal olnud. Enam polnd. Lõpuks ikka leidsin üles. Vahepeal oleks kass peaaegu korterist välja jooksnud, sain ta viimasel hetkel kätte. Läksime T-ga vaidlema selle üle, kas kass külmuks praeguse ilmaga väljas surnuks? Ma ise arvan, et ei külmuks. Jääks auto alla või rebiks mõni koer ta puruks, aga jah, vaevalt, et surnuks külmus. 

Ma lihtsalt nagu, mmmmhhhhhh, õõõhhhh, ma ei tea, kas keegi palun teeks minust normaalse inimese, vähemalt jõuludeni, aitäh? Mul nimelt, nagu ilmselt teistelgi üliõpilastel, on umbes 500 kodutööd teha ja eksamid tulekul ja õõhhh, ma ei tea, ma olen ilge jobu muidugist, et need asjad kõik viimasele hetkele olen jätnud, lisaks ma pole absulllllll programmeerimist õppinud ja pean nüüd kuidagi projekti valmis saama ja T ei saa mind aidata, sest ta ei tea front-endist suurt midagi. Hehehe! Jääbki mulle rohkem. Või oot…. 

Ma olen igasuguse funktsioneerimisoskuse minetanud, aidaaa, maailm, hakkan vist luuseriks. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s