väikesed pisiasjad, mis ajavad närvi ehk kiri Lätist

 Teate, ma sain Lätist kirja. Eip, mul ei ole seal sõpru. Ja jõuluvana ei ela ka Lätis. 

Ei, ma sain esimest korda elus trahvi kiiruseületamise eest. ÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ. No vähe ma ei läinud pahuraks. Tuleb välja, et ma sõitsin Riias 50 km/h alas 67 km/h. Paras mulle, muidugi ma olen seda väärt, kiiruseületamine ei ole naljaasi, eks. Lihtsalt ma nagu .. never ei ületa sihilikult kiirust, lihtsalt ei pannud märki tähele ilmselt ja Garmin näitab kiirusepiirangute osas vahel aiateibaid. Oleks lihtsalt hea meelega need 40€ kuskile asjalikumasse kohta suunanud, heategevusse või miskit. Lihtsalt nii nõme ja vastik on loll olla. 

Ok, tegelt sai selle ümbriku enda nimele muidugi hoopis T, sest auto on ametlikult tema nimel hoopiski, nii et seaduse silmis on kriminaal tema, mitte mina. Ja see tekitab minus veel sitemaid tundeid.

Siiani olen ma saanud trahvi aint parkimise eest – mõlemal korral täiesti lollakast hajameelsusest. 1x sain 40€ Raatuse Ärikeskuse ees, sest ma saatsin selle SMS-parkimise sõnumi valele numbrile ja mul oli nii kiire, et ma ei kontrollinud, kas ma vastuse sain või midagi. : ) Teine kord sain Mäki ees 10€, sest mul oli kõht nii tühi, et mul läks meelest parkimiskell panna. Congratz idioot olemise eest, vist. 

Lihtsalt nagu õõõh, ma tean inimesi, kes ületavad pidevalt kiirust ja ei saa never trahvi ja siis olen mina, eksole. Lihtsalt loll. Aga mitte üldse pahatahtlik ja sõidan muidu ettevaatlikult ja puha. Aga tuulepea, noh. Tuulepeaaaaaaaaaaaaaaaa!

Ja siis lisaks sellele on meil majas mingi jama sooja veega, nii et ma pole oma pead saanud viimased mitu päeva pesta ja ma olen max rasvapats ja ma pean minema apteeki, sest mul on rohud otsas, õhhh.

Ja miks mul pea mingi 3 päevaga läheb selliseks, et välja ei saa minna? Sest ma olen mitu kuud vähemalt, ma ei tea, võib-olla pigem mitu aastat, aga viimasel ajal eriti tihti, näinud õudusunenägusid. Viimastel kuudel iga öö, varem päris nii tihti õnneks ei olnud.

Täna nägin ma unes näiteks, et ma käisin mingis ekstreemselt kõhedas kirikus, mis tegelt oli hoopis hospiits ja siis seal oli terve ülisuur ruum täis oigavaid surijaid, kellel olid silmad kinni teibitud ja keda oli seal nagu .. sadu. Nad olid sellised noh ee… hästi kõhetud ja kaamed kõik, hästi ebaloomulikes asendites. Ja siis ma pidin kellegi matusele minema, et seda matusekorraldust hinnata.

Enne seda nägin ma unes, et mu purjus kasuisa ajas mind mööda Ropka tänavaid taga, et mind ära tappa. Siis ma panin end kuskile vetsu kinni, aga unustasin ukse lukku panna, et ta mind kätte ei saaks, ups. No ja siis ta vist tappiski mu ära.

Lunaga seotud unenäod on ka ilmselgelt asi. Ühes unenäos näiteks lõikas mu põhikooliaegne klassiõde ta lõhki ja tegi temast sussid, a siis järsku oli ta hoopis mingis ahjus ja ära röstitud nagu need terved röstsead on. Teises unenäos viisin ma ta maale ja unustasin sinna, ainult, et saada teada, et mu perekond oli talle peale astunud ja ta ära tapnud.

A no ja siis kõik need unenäod, kus T mu maha jätab, ma kas prostituudiks hakkan või lihtsalt kellegagi magan ja siis tuleb T tagasi ja on mingi \”ok oleme nüüd jälle koos\”, a ma olen juba kellegagi maganud ja \”rikutud\”. Mhmhmh. Üks öö ma nägin unes, et ta jättis mu maha ja siis ma langesin grupivägistamise ohvriks ja tahtsin end peale seda ära tappa. PTSD on väga lõbus, tõesõna.

Oiijah, kuidas ma jõudsin parkimistrahvi juurest selleni, et ma unes näen grupivägistamist, ma tõesti ei tea. Aga ee jah, päeval tundun ma endale täitsa normaalselt funktsioneeriv, aga siis lähen magama ja tunnen end nagu oleks ma vaimselt väga haige, y0. 

Still, see parkimistrahv tho, ajab ikka närvi krt. 

……..saripostitan Instagramis siin


2 thoughts on “väikesed pisiasjad, mis ajavad närvi ehk kiri Lätist”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s