KAS SA OLED RASE?

Ma saan siin loetud nädalate pärast 23. Täitsa.. soliidne iga järglaste saamiseks, eks ole. Eks ole, mhmm.

Igatahes. Sõin mina eile rahulikult  kugistasin nagu LOOOOM, kui mu armas kaasa küsis, silmad hirmust suured nagu tõllarattad – \”Getu, ega sa rasedustesti ei taha teha?.. Sa sööd.. nii palju..\”
Ma olin nagu mingi what, mis sokid, mul kõht tühi ja sõin rahulikult edasi. Kui palju ma siis sõin? No kaks-kolm korda rohkem kui ma tavaliselt lõunaks söön, aga täpseid koguseid ei hakka välja tooma, sest mõne inimese jaoks on see äkki peaaegu ta normaalkogus ja siis ma äkki triggerdan.

Miks ma sellest kirjutan, on see, et .. mul oli sellest lausest täiesti savi. Veel mõne kuu eest oleks ma nutma hakanud, söömise lõpetanud, läinud jooksma ja peale seda päeva lõpuni mitte söönud. Pärast pahandasin mehega, et krt, nii ei öelda – ei inimesele,  kellel on olnud toitumishäire ega ee.. üldse mitte kellelegi. Mu mees ausalt ei ole mingi ilge trapea, täielik nunnupall hoopis, vabandas ja ütles, et mul läheb lihtsalt nii hästi, et tal on see filter kadunud ja ta lihtsalt täiesti siiralt muretses, et mul pole sada aastat päevi olnud (mul on sekundaarne amenorröa) ja nüüd söön nagu poleks elusees toitu näinud, äkki meid varsti kolm. Naljakas lugu, vist, ei? Mai tea kah.

Tegelt oli lugu rasedusest märksa kergem, mul lihtsalt oli kogu kolmapäeva meeeeeeeeeeletu peavalu ja ma eriti ei söönud, järgmine päev sõin tagantjärele (päriselt, ma ei tea, mis värk sellega on, aga mul on vist päris migreen tekkinud, sest need valud on nii julmad lihtsalt, ma olen endale a la roostes pakse naelu jalga astunud ja käin hambaarstil alati tuimestuseta jne, aga see peavalu on kordades hullem, ajab oksele, jne, täielik hullumaja lihtsalt).  Vist. Kui ma nüüd X kuu pärast ootamatult tite saan, eks ma siis annan teada.

Jah, see ülemine pilt on niisama clickbaitimiseks, ma tegelt olin niisama bloated. 

Mis veel uudist? Hmm, mulle ei mahu peaaegu ükski püksipaar jalga. V noh. Mahub jalga, läheb kinni ka, aga kõht punnitab õige silmatorkavalt välja ja hingamine on raskendatud. No sellised:

Noh, mis seal\’s ikka. Osaliselt füüsiline jälg taastumisest, osaliselt karantiinist. Rohkem füüsilist aktiivsust kui prügi väljaviimine pole olnud, eks oma roll on kindlasti sellel. Ma ei tunne, et ma oleks selleks vaimselt lihtsalt valmis. Mis aga veel rohkem hirmutab, on see, et ma kardan, et mul tekivad peale trenni need hirmsad fibromüalgiavalud. Praegu on iga päev rusikareegel soe vann + magneesium + lihaselõõgasti (lisaks tavalistele ravimitele), siis valusid väga ei teki. Niipea, kui kasvõi üks muutuja valemist väljas on, on metsas. Täna pakkusin teisele poolele, et läheks äkki jalutama, aga ta oli nagu: \”ei, vara veel, väljas on aidsihaiged\”. Ma olin mingi et ee.. tra.. me läheks kuskile lambikohta jalutama, mitte laulupeole. A kui ei, siis ei, ega ma nii iseseisev ka veel pole, et üksi kodust välja läheks, kaon veel ära või midagi, suur linn ikkagi. /s

Aga vähemalt ma viisin täna prügi välja. Kaks korda.

Vanad püksad peaks kah välja viima vist, lähen emadepäeval vanaemale-emale kommi viima, viin väikseksjäänud püksid keskmisele õele, talle peaks täpselt parajad olema. Kaks paari pükse olid mulle isegi parajad, õnn missugune. Tegelt oli jubedalt ebamugav peale kuudepikkust pidžaamas-aluspesus-occasional kleidis töllerdamist teksapüksid jalga panna, nagu KAS TE TEATE, KUI EBAMUGAVAD NEED ON? Vabatahtlik vangla. Halleluuja.

Ma otsustasin asendada aint ühe püksipaari – sellised odavad mugavad casual lühkarid, millega on hea kiirelt poodi lipata või maale minna. Aga üldiselt võib mittevenivate pükstega perset pühkida, öäk.

Milliseid riideid ma nüüd kannan? Mu mees kirjeldas neid nii:
..\”Hmmm, huvitav\”
.. \”Ma ei usu, et inimesed nii riides käivad. Ei, inimesed ei käi niimoodi tõesti riides\”
.. \”See on korraga nagu printsessiseelik ja kartulikott, väga huvitav\”
..\”Sa oled küll väga ilus, aga et nagu ööääõõöö… no ma ei tea, nii ei saa ju igapäev riides käia, näiteks poodi minna\”
..\”No see seelik on natuke nagu..hmm..\” – \”Nagu ma tuleks matustelt?\” – \”Jah\” – \”ÄGE!\”

Päriselt, ma käin edaspidi niimoodi Selveris oma kardulaid ja piimasid ostmas. Who cares! 

See on ka äge, et ma lähen järka nädal tätoveerima. Ei jõua ära oodata. (Esiteks, me mõlemad isolatsioonis hänginud, teiseks… statistiliselt on võimalus niimoodi nakatuda väga väike. Kolmandaks, peale seda hängin isolatsioonis edasi).A teate, kes tegelt beebid sai? Mu sukulent! Istutasin beebid prg sibulate kõrvale, mujale polnud panna. Nüüd ma olen VANAEMA.

____________________

Kui sa tahad mu tegemistel silma rohkem peal olla, jälgi mind Instagramis – https://www.instagram.com/automemoryd0ll/

4 thoughts on “KAS SA OLED RASE?”

  1. Appi sa oled ikka nii lahe!Meenutasin ka just täna seika minevikust, kus olin juurde võtnud, kuna töötasin öövahetustes ja see tegi kehaga igasugu vahvaid asju. Käisin siis emal külas üks nädalavahetus ja põhimõtteliselt esimene küsimus oli hirmunud näoga emalt: \”Sa oled kuidagi….suur…. Kas sa tahaks mulle midagi öelda?\” Ütlesin tagasihoidlikult, et nojah, juurde olen võtnud. \”Oled sa kindel? Et noh see kõht….?\” See siis emalt, kes on ka ise toitumishäire käes vaevelnud.Igatahes, tegelikult oli mu mõte see, et sa kirjutad nii vahvalt ja oled nii julge ja body positive, et endal tekib ka kohe tunne, et võiks maailma minna vallutama! Also, seelikud/kleidid on maailma KÕIGE mugavamad riided in my honest opinion ja eriti kui on bad body day, nendega on võimalik vajadusel kõike peita, mis tol hetkel ei meeldi! Teksad põlema!

    Like

  2. Aww, aitäh! Mine muidugi maailma vallutama, women run the world, haha 😀 Aga jep, inimesed on nagu uskumatult taktitundetud kõige osas, mis puudutab kaalu. Ma ausalt ei suuda kokku lugeda kõiki kordi, mil ma olen saanud kaalutõusu või ka -languse osas väga haigettegevaid kommentaare, a la \”perse nagu leivaahi\” ja whatnot 😀 Seejuures ütleja ise oli nagu absoluutselt rasvunud. Ja jah, teksad põlema, for reals 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s